Followers

Wednesday, December 30, 2009

2009 da nak berakhir....


-ermmm-
-cam sedeyh pon ader gak-
-happy pon ader gak-
-tapi xdek motif aku nak sedeyh-
-kan kan kan??-
-haha-
-so skg juz nak ckp kat korg-
-Happy new year!-
-hehe-
-tu jer-
-c u next year!-
-salam sayank-
-Syed Syaffiq Taqiuddin-


1 comment:

Afzainizam said...

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/