Followers

Sunday, December 19, 2010

-survey(maybe)-

-tagged by Kyle-

malas nak pjg citer
ok GO!


1. Apa benda paling penting dalam hidup anda?
-myself(kalau x cmner nak idup).my family.my love-

2. Benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
-Sunglasses Padini Authentic-
(tu jer mampu)

3. Dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
-okeyh...tidak difikirkan-

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
-korang?-
btw...definitely yezza

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
-selagi hayat dikandung badan-
(aceyhceyhceyh...kachak x?haha)

6. Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
-novel?buku?majalah?ouh gosh...that is so not me-
(tapi ada!!dah berbulan...buku mingguan wanita..haha...beli coz ada muka kitorg(student unirazak) masuk majalah

7. Antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
-definitely Ummi.....but doesn't mean x sayang bapak-

8. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
-boleyh x?xpernah terpikir benda nie dalam kepala otak-

9. Adakah korang basuh baju korang sendiri?
-hehe..:">-
(tidak...bapak basuhkan...tapi bukan basuh tgn!!masuk washing machine...okeyh?-

10. Di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
-memandangkan dah pernah ke tanah suci...nak g paris lar plak...-
(london pon okeyh...eyh jap!Korea ahh!!ermm..new york pon okeyh gak)
-.-

11. Pilih salah satu, peluk atau cium?
-HUG-
(then kisses...boleyh?)

12. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
1-he is my bff
2-dia suka bag!
3-dia gesa....-.-
haha

13. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
1-Take My Heart..:">
2-Timeless
3-hanyut
4-For the rest of my life
5-Cinta Terakhir

14. 5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?
1-bulan
2-syuk
3-daniel adie
4-Athirah
5-kau...!!yezza....!!kau yg sedang membaca!haha


1 comment:

Khairil Kyle said...

hahaha~ Thanx Kid!~ Anyway, mmg aku suka bag and aku suka gesa orang (macam kau jugak) kita sama2 Gesa.....that's why kita BFF...haha~